Epische 'Jurassic World: Dominion'-foto brengt oude bekende terug

Epische 'Jurassic World: Dominion'-foto brengt oude bekende terug

Jurassic World: Dominion laat de terugkeer van Dr. Alan Grant zien.

Jurassic World: Dominion-regisseur Colin Trevorrow kwam met een nieuwe blik op zijn film. Die toont de epische terugkeer van paleontoloog Dr. Alan Grant.

Meer dan twintig jaar nadat we hem voor het laatst zagen (toen trok hij nog over Isla Sorna, waar hij moest dealen met raptors), krijgt Dr. Grant voor een derde maal te maken met het uitsterven van de mensheid. Ditmaal herenigd met Dr. Ellie Sattler en Dr. Ian Malcolm. Samen hopen ze een manier te vinden om te dealen met dinosaurussen die de wereldheerschappij dreigen over te nemen.

Jurassic World: Dominion-foto
De foto onderaan dit bericht zal je ergens doen denken aan Indiana Jones, en dat lijkt een vrij bewuste keuze geweest te zijn van Trevorrow.

We weten dat deze eerste Jurassic-film in twee decennia van Neill als "heel ambitieus" wordt omschreven. De film vertelt volgens acteur Sam Neill "een groot verhaal met een boel personages en een heleboel dinosaurussen."

"Hij wordt echt heel groot en daarom houden ze hem nog even terug tot de bioscopen weer helemaal open zijn. Het is iets dat je echt in de bioscoop moet zien."

Daarvoor moeten we nog even wachten, tot juni. Hieronder de nieuwe foto van Jurassic World: Dominion.



NieuwsFilm

meest populair