Na weken verslaat Netflix Disney+ in de meest bekeken streamingfilms

Na weken verslaat Netflix Disney+ in de meest bekeken streamingfilms

The Adam Project neemt het na weken over.

Disney+ domineerde de afgelopen maanden de toplijsten van streamingdiensten. Encanto werd een wereldwijd fenomeen, en de film Turning Red deed het ook uiterst goed.

Maar nu is het veranderd en weet Netflix de eerste stek in de lijsten van Nielsen te claimen. Dat deed Netflix met de sci-fi hitfilm The Adam Project van acteur Ryan Reynolds.

The Adam Project wint!
Recent kwam Nielsen met de streamingdata van de week 21 tot en met 27 maart. Tijdens die week wist Netflix met The Adam Project eindelijk te winnen van Disney+.

The Adam Project trok zo'n 1,2 miljard minuten aan streams die week. Voor Turning Red geldt dat 977 miljoen minuten naar de film gekeken werd. Encanto trok nog altijd 719 miljoen minuten aan streams.

De week waarin The Adam Project wint, is de derde waarin de film beschikbaar was voor abonnees op Netflix. Dat maakt het eigenlijk des te indrukwekkender. Het is een van de meest bekeken originele films in de geschiedenis van de streamingdienst.

In The Adam Project speelt Reynolds een man die terug in de tijd reist om met zijn jongere zelf te werken en de mensheid te redden.

NieuwsFilm

meest populair