'Doctor Strange 2'-trailer onthult opvallend detail

'Doctor Strange 2'-trailer onthult opvallend detail

Professor X krijgt een hoverchair.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De ScreenX-trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness bevestigt op subtiele wijze dat Patrick Stewarts Professor X zijn iconische hoverchair uit de comics krijgt.

Het multiversum biedt opmerkelijke en opvallende mogelijkheden om het verhaal te vertellen voor Marvel Studios. Helden kunnen nu leren over andere versies van henzelf. Bovendien is het een handige manier om te verklaren dat andere Marvel-films en series ineens onderdeel kunnen zijn van het tegenwoordig door nostalgie gedreven MCU.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we onder meer de Illuminati, een soort groep van 'wachters' van het multiversum. Een van hen is Professor X, die uit een andere dimensie komt. Of hij de Professor Charles Xavier speelt uit de Fox-films is niet zeker.

De trailer voor de ScreenX-versie van Doctor Strange in the Multiverse of Madness laat zien dat Charles Xavier dezelfde hoverchair heeft, die we hem ook in X-Men: The Animated Series zien gebruiken.

Het is een moment dat je heel makkelijk kan missen, maar let goed op rond 00:12-00:13, dan zie je een hoofdsteun achter Professor X die lijkt op bepaalde versies van de hoverchair. Bovendien beweegt die hoofdsteun samen met Professor X op subtiele wijze richting Doctor Strange.



NieuwsFilm

meest populair