Chantal Janzen is behoorlijk gewaagd op Insta-foto

Ze doet een beetje denken aan een andere mooie vrouw: Jane Fonda.

FilmTotaal 24 april 2022 06:00 in Celebrity
Actrice en tv-persoonlijkheid Chantal Janzen zien we zo af en toe met een opvallend foto van zichzelf op Instagram. Ook nu hebben we weer een opvallend kiekje, maar dit keer minder onthullend dan je misschien zou denken.

De in Tegelen geboren blondine hoorden we dit jaar als mama in de animatiefilm 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten. Haar laatste grote bioscoopfilm was het netjes ontvangen Het Verlangen. Daarvoor was ze onder meer te zien in Pak Van Mijn Hart, Soof en Alles is liefde.

Soort van gewaagde foto op Instagram
"En ik had niet eens 'n weddenschap verloren. 3 maanden geleden: 'Prima joh, ja hoor ik trek dat wel aan, lachen!'," schreef Chantal bij de foto op Instagram. "*toen het zover was: 'Ah ja, dat was vandaag'. Maar, helemaal mn ding nu hoor, deze stylo. Eerlijk is eerlijk. Heb alle onderdelen nu in meerdere kleuren. Vanavond 20.00u Oh wat een jaar- 1982🎉"

Om alvast een voorproefje te geven op de foto ook even de hastags: #upsidedown #janefonda #aerobicsisback #beenwarmers. Via onderstaande link zie je de gewaagde foto. 😋


Wil je de foto van de 43 jarige Chantal Janzen zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm