Dit brengen de heropnames naar 'Shazam! Fury of the Gods'

Dit brengen de heropnames naar 'Shazam! Fury of the Gods'

David F. Sandberg vertelt over Shazam! Fury of the Gods.

Shazam! Fury of the Gods ondergaat naar verluidt heropnames, eind april of begin mei. Die gaan niet heel lang duren.

Big Screen Leaks meldt dat de aankomende DC Extended Universe-film over "een week of twee" begint met zijn heropnames. Die zouden voor Shazam! Fury of the Gods behoorlijk klein zijn, en er vooral op gericht zijn om regisseur David F. Sandberg de mogelijkheid te bieden wat van zijn materiaal bij te schaven, alvorens de film in december in de bioscoop te zien is.

Shazam! Fury of the Gods-heropnames
Sandberg staat bekend als perfectionist. De filmmaker vertelde al eens dat hij helemaal niet blij was met een visual effects fout die hij gemaakt had in Shazam! en wil voorkomen dat zoiets gebeurt met Shazam! Fury of the Gods.

Voor Shazam! Fury of the Gods geldt dat de regisseur meer tijd heeft dan voor zijn eerste film, zelfs al is de release van juni 2023 naar voren gehaald en is de film nu al in december 2022 in de bioscoop te zien.

De regisseur vertelde al eens heel erg blij te zijn met de releasedatum en het helemaal niet erg te vinden dat hij concurreert met Avatar 2. "Die arme James Cameron moet nu staan trillen in zijn schoenen."

NieuwsFilm

meest populair