Ineens scoort een matige Vin Diesel-film op streaming

Ineens scoort een matige Vin Diesel-film op streaming

Prime Video laat zien dat The Last Witch Hunter in de smaak valt.

Vin Diesel heeft bij zowat elke film waar hij aan meewerkt de goede hoop er een filmfranchise van te kunnen maken. Daar slaagt hij niet altijd zo goed in als bij The Fast and the Furious, maar hij probeert het wel.

Denk maar aan de Riddick-films, waarvan we weten dat hij daar passievol voor vecht en echt elke keer weer probeert een nieuw deel aan de man (of vrouw) te brengen bij de filmstudio's waar hij mee werkt. Nog zo'n film waarmee hij meer wilde doen, was The Last Witch Hunter. Die boekt nu onverwacht succes op streaming.

The Last Witch Hunter
The Last Witch Hunter kostte 90 miljoen dollar om te maken en was een behoorlijk ambitieuze film. Maar de 146 miljoen dollar die wereldwijd verdiend werd aan de box office viel nogal tegen, vooral als je marketingkosten en distributie nog meerekent. Daar komt bij dat zowel het publiek als critici niet te spreken waren over The Last Witch Hunter.

Dat helpt vermoedelijk ook wel te verklaren waarom we al twee jaar niets nieuws gehoord hebben over die mogelijke tweede The Last Witch Hunter-film.

Maar nu blijkt via FlixPatrol wel dat The Last Witch Hunter een succes(je) op streaming is. Op Prime Video dook de film op en inmiddels blijkt hij steeds populairder te worden. Wellicht dat daar dus nog een succes vandaan komt!

NieuwsFilm

meest populair