Tom Cruise toch niet te zien als nieuwe Iron Man in het MCU?

Tom Cruise toch niet te zien als nieuwe Iron Man in het MCU?

Superior Iron Man zou in Doctor Strange 2 te zien zijn.

Het is zo'n gerucht waarvan heel wat fans zullen hopen dat het klopt. Zit acteur Tom Cruise stiekem in Marvel Studios-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou volgens fans die goed keken naar de trailers die we tot nu toe zagen, Superior Iron Man bevatten. Het personage zou een alternatieve versie van Tony Stark zijn, eentje die een harnas heeft dat van kleur verandert naarmate hij bozer wordt.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Helaas meldt insider KC Walsh nu dat Tom Cruise niet te zien is in Doctor Strange in the Multiverse of Madness als een van de varianten van Tony Stark. Dat is nog geen officieel nieuws, maar wel een goede indicatie dat het niets meer dan een gerucht is.

Superior Iron Man is een versie van Tony Stark die zijn slechtste kanten omarmt en een duistere versie van zichzelf wordt. Hij werd bedacht door Tom Taylor als schrijver en kunstenaar Yıldıray Çınar in de miniserie Superior Iron Man.

Velen hoopten dat Superior Iron Man zijn debuut zou maken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness als nieuwe toevoeging aan de filmfranchise. Maar dat kunnen we ogenschijnlijk naar het rijk der fabelen doorverwijzen.

Tegelijk horen we ook geruchten over onder meer een nieuwe Wolverine, het debuut van Mr. Fantastic en Professor X in de film. Welke daarvan uitkomt blijft de vraag tot 6 mei als Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop te zien is.

NieuwsFilm

meest populair