Hier draait 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' echt om

Hier draait 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' echt om

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait echt om het multiversum.

Marvel-schrijver Michael Waldron bracht ons eerst de succesvolle Disney+ serie Loki en werkte daarna aan het geestelijk vervolg op die serie, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Waldron geeft wat context over de rol van het multiversum in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die blijkt groter te zijn dan je denkt. Het multiversum is niet gewoon een manier om het plot voort te drijven, maar echt onderdeel van het verhaal.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
"Het vormt op elke mogelijke manier het emotionele hart van het verhaal. Dat moest ook wel. Het multiversum is niet een of andere MacGuffin waarin wij roepen: 'okay, dit is gewoon een kitschy ding waar wij mee gaan spelen in deze film," begon Waldron tijdens een interview met SFX Magazine over de naderende release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness in mei.

"Als je te maken krijgt met alternatieve realiteiten en alternatieve versies van jezelf, dan moet dat wel het emotionele hart van een film worden. We verkennen zo wat je zou kunnen worden als je andere keuzes zou hebben gemaakt, de goede en de foute keuzes. Het is complex materiaal om mee te werken, ook emotioneel, en daarom is het zo opwindend om te werken met een cast zo getalenteerd als deze."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zie je begin mei al.

NieuwsFilm

meest populair