'Doctor Strange 2'-trailer bevestigt opvallende aanwezigheid

'Doctor Strange 2'-trailer bevestigt opvallende aanwezigheid

Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengt de Illuminati naar het MCU.

De aanwezigheid van de Illuminati is nu officieel bevestigd voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nieuwe beelden van de film noemen het team bij naam.

De vervolgfilm is zo'n zes jaar na de eerste solofilm voor Doctor Strange in de bioscoop te zien. We gaan meer universa zien, andere realiteiten en varianten van Doctor Stephen Strange. Doctor Strange in the Multiverse of Madness verkent de vele mogelijkheden die andere universa omvatten.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Tijdens de marketingcampagne heeft Marvel Studios wat van de alternatieve tijdlijnen die Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat verkennen laten zien. De filmtrailers lieten varianten van de tovenaar uit de titel en de Scarlet Witch zien.

En heel opwindend voor fans was de stem van Professor X die te horen was in de Super Bowl trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dit is waar Strange een mysterieuze locatie betreedt samen met Ultron-bots, een mogelijke variant van Captain Marvel en Baron Mordo.

Het leidde tot speculatie dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness de Illuminati zou bezoeken. En dat is nu bevestigd. Mordo's team arresteert Strange, en inderdaad, zij werken voor de Illuminati.

Check hieronder de promo:



NieuwsFilm

meest populair