Ethan Hawke (Moon Knight) is doodeng in tweede trailer 'The Black Phone'

Ethan Hawke (Moon Knight) is doodeng in tweede trailer 'The Black Phone'

'Doctor Strange'-regisseur Scott Derrickson keert terug naar zijn roots.

Universal Pictures heeft een gloednieuwe trailer gedeeld voor The Black Phone, de aankomende horrorfilm van Scott Derrickson (Doctor Strange) met Ethan Hawke (Moon Knight) als gemaskeerde seriemoordenaar.

Het belooft binnenkort weer flink griezelen te worden in de bioscoop. In de tweede trailer voor The Black Phone jaagt Hawke de kijker de stuipen op het lijf.

Deze film betreft een veelbelovende nieuwe samenwerking van de acteur met Derrickson, want eerder maakten de twee samen Sinister, eveneens een horrorfilm.

Over deze film
In The Black Phone wordt de dertienjarige Finney Shaw (gespeeld door Mason Thames) op een dag ontvoerd door een sadistische moordenaar (inclusief angstaanjagend masker) en opgesloten in een geluidsdichte kelder.

Aan de muur blijkt een oude telefoon te hangen waarmee hij de eerdere slachtoffers kan horen. Samen doen ze er alles aan om Finney deze hel te laten overleven.

Het verhaal is gebaseerd op een kortverhaal van Joe Hill, de zoon van Stephen King. Het script is in handen van Derricksons vaste partner C. Robert Cargill.

Derrickson en Hawke werkten eerder samen voor Sinister, eveneens een horrorfilm.


The Black Phone is vanaf 23 juni in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair