'The Expendables 4' krijgt definitieve titel

Stallone en Statham in Expend4bles.

Bram de Groot 29 april 2022 20:30 in Algemeen
Een paar dagen geleden kregen we nog een eerste blik op The Expendables 4 via een affiche met daarop de belangrijkste personages, nieuw en bestaand. Nu is ook de iets wat afwijkende titel onthuld voor de actiefilm.

Na The Expendables 1 tot en met 3 wordt de titel dit keer niet simpelweg The Expendables 4. De creatieven van Lionsgate hebben namelijk de 4 verwerkt in de titel en de uitkomst daarvan is Expend4bles.

Expend4blses
"Het lijkt erop dat de titel van The Expendables 4 'Expend4bles' is," deelde Steven Weintraub van Collider op Twitter. Hij voegde er ook aan toe: "De eerste beelden van #Expend4bles waren een teaser-trailer waarin de cast werd getoond zonder je iets over de plot te vertellen."

In de film zie je rollen voor onder meer Jason Statham (Lee Christmas), Curtis "50 Cent" Jackson (onbekend), Megan Fox (onbekend), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Tony Jaa (onbekend), Iko Uwais (schurk), Randy Couture (Toll Road), Jacob Scipio (onbekend), Levy Tran (onbekend), Andy Garcia (CIA agent) en uiteraard Sylvester Stallone (Barney Ross). Een datum heeft Expend4blses nog niet.NieuwsFilm