Deze geliefde actrice wordt Ballerina in spin-off 'John Wick'

Deze geliefde actrice wordt Ballerina in spin-off 'John Wick'

De Armas krijgt heel wat grote filmrollen.

Tijdens de presentatie van Lionsgate op de CinemaCon is bevestigd dat Ana de Armas (Deep Water, Blonde) de hoofdrol zal spelen in de langverwachte John Wick spin-off Ballerina. Hiermee is de film definitief een go.

De opnames voor Ballerina gaan naar verluidt deze zomer van start. Het project wordt geregisseerd door Underworld-helmet Len Wiseman, met een script van John Wick: Parabellum en Army of the Dead-schrijver Shay Hatten.

Het personage Ballerina werd kort geïntroduceerd door The Director, gespeeld door Angelica Huston in John Wick: Chapter 3- Parabellum. Eerder was het nog actrice Chloe Grace Moretz die aan de rol werd gelinkt.

Veel John Wick in de maak
Franchiseregisseur Chad Stahelski zal Ballerina produceren, samen met Basil Iwanyk en Erica Lee. Voor we de spin-off zien, krijgen we eerst nog John Wick: Chapter 4 met Keanu Reeves. Ook John Wick 5 zou al voorbereid worden.

Daarnaast verschijnt er de prequelserie The Continental waarin we naar de vroege jaren van het bekende hotel uit de serie kijken, evenals de eigenaar Winston Scott - in de films gespeeld door Ian McShane.

NieuwsFilm

meest populair