'Spider-Man 4' had de fouten van 'Spider-Man 3' moeten goedmaken

Sam Raimi over z'n film.

Over een paar dagen is Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop te zien. Inmiddels lijkt het er al op dat de film een enorme hit gaat worden aan de wereldwijde box office.

Tijd dus voor regisseur Sam Raimi om die score te verzilveren. En tijd om er alles aan te doen om de marketing optimaal te laten verlopen, wat in het geval van Raimi betekent dat hij heel wat interviews geeft. Een daarvan was met Total Film, waarin hij reflecteerde op zijn memorabele Spider-Man-trilogie.

Spider-Man 4
Waar Raimi al aangaf open te staan voor het regisseren van de vierde film, liet hij in het interview ook weten dat de film een goedmaker moest worden voor de fans, na de rommelige en behoorlijk matige afronding van de trilogie.

Raimi had een groot plan om Spider-Man 4 te maken. Maar hij kon geen script voor elkaar krijgen dat goed genoeg was. "Ik had het een beetje verpest met die derde film, Spider-Man 3. Ik had echt een groot plan om het goed te maken met het publiek, met een geweldig Spider-Man 4. Maar ik kon niet op tijd een script voor elkaar krijgen dat goed genoeg was, in de tijd die ik had."

Hij vindt het moeilijk om superheldenfilms te kijken na de conclusie van de Spider-Man-trilogie. Maar hij was "enorm onder de indruk" van het MCU en wil daarom misschien wel een nieuwe film maken om het alsnog goed te maken!

NieuwsFilm

meest populair