Disney brengt 'Avatar' opnieuw uit voorafgaand aan 'Avatar: The Way of Water'

Disney brengt 'Avatar' opnieuw uit voorafgaand aan 'Avatar: The Way of Water'

Je kunt de kaskraker gewoon nog een keer op het witte doek kijken.

Midden december verschijnt dan eindelijk Avatar: The Way of Water in de wereldwijde bioscoopzalen. Voor je naar dit tweede deel kunt, kun je ook nog even het origineel op het witte doek gaan kijken.

Disney's 20th Century Studios brengt het origineel van James Cameron in september opnieuw uit. Los van dat jongere filmkijkers hiermee de kans krijgen om Avatar op het witte doek te kijken, kan de kaskraker een ultieme grens passeren.

Langs de $3 miljard?
Bij de originele release haalde Avatar bijna $2,75 miljard op. Met eerdere re-releases werd de score verhoogd naar de huidige tussenstand van $2.847.379.794. Dit is zo'n $50 miljoen meer dan de recentere kaskraker Avengers: Endgame.

Met de re-release kan Avatar langs de grens van $3 miljard gaan en dat zou natuurlijk een flinke aanscherping zijn van het record. Het zou uiteraard de eerste keer zijn als een film langs die grens gaat.

Op dit moment zijn er vijf films met een score boven de $2 miljard wereldwijd, met ook Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens en Titanic.

NieuwsFilm

meest populair