Regisseur stapt op bij Marvel-film 'Fantastic Four'

Regisseur stapt op bij Marvel-film 'Fantastic Four'

No Way Home-regisseur kan even geen superhelden meer zien.

Filmmaker Jon Watts heeft zich teruggetrokken als regisseur van Fantastic Four, een van de grootste aankomende titels van Marvel Studios. Watts was als regisseur verantwoordelijk voor onder meer Spider-Man: No Way Home, de film van Sony Pictures en Marvel Studios die $1,9 miljard opbracht.

In tegenstelling tot het recente vertrek van Justin Lin bij Fast & Furious 10 is Watts duidelijk over zijn vertrek. Hij is toe aan een pauze. Watts heeft het grootste deel van het afgelopen decennium besteed aan het regisseren en promoten van de Spider-Man-films in het Marvel Cinematic Universe.

"De samenwerking met Jon aan de Spider-Man-films was een waar genoegen. We keken er naar uit om het werk met hem voort te zetten om de Fantastic Four naar het MCU te brengen, maar we begrijpen en steunen zijn redenen om op te stappen. We zijn optimistisch dat we op een later moment weer de kans krijgen om samen te werken," aldus Kevin Feige en Louis D'Esposito van Marvel Studios in een statement.

Dan maar Spider-Man 4?
Watts in het bericht, via Deadline: "Het maken van drie Spider-Man-films was een ongelooflijke en levensveranderende ervaring voor mij. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik zeven jaar deel heb uitgemaakt van het Marvel Cinematic Universe. Ik heb goede hoop dat we weer zullen samenwerken en ik kan niet wachten om de geweldige visie achter Fantastic Four tot leven te zien komen."

Eerder liet Sony Pictures weten dat zij graag met Watts Spider-Man 4 maken. Die film zal er voorlopig niet komen, aangezien ook Tom Holland heeft aangegeven toe te zijn aan een superheldenbreak.

NieuwsFilm

meest populair