Megan Fox in flink doorschijnend jurkje in bekend magazine

Megan Fox in flink doorschijnend jurkje in bekend magazine

Binnenkort te zien in The Expendables 4.

Recent kregen we op FilmTotaal een eerste - nog wat duistere - blik op het personage dat Megan Fox speelt in de film Expend4bles alias The Expendables 4. Het is haar grootste rol in 2022.

Maar ze is dit jaar in meer films te zien. De actrice die ooit doorbrak met de eerste twee Transformers-films van Michael Bay dook dit jaar al op in het maffe Big Gold Brick en zal ook te zien zijn in het drama Taurus, met vriendje Machine Gun Kelly.

Ook leuk kan de film Johnny & Clyde zijn. Daarin speelt ze het personage Alana Hart, een misdaadbaas die een demonische moordenaar inschakelt om Johnny & Clyde te verslaan als het duo haar casino wil beroven.

Opvallende fotoreportage
Op Instagram heeft de in Oak Ridge, Tennessee geboren actrice nu enkele foto's gedeeld van een fotoreportage in het magazine Glamour. "Bedankt aan iedereen bij Glamour voor zo'n geweldige shoot en het interview. Ik wilde er altijd al uitzien als een pak tarotkaarten," schrijft Megan bij de foto's. Twee van de foto's tonen haar in een flink doorschijnende jurk.


Wil je de 34 jarige Megan Fox op de foto's zien? Bekijk deze dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair