Aangeklaagde Bill Murray reageert: "Ik dacht dat ik grappig was"

Aangeklaagde Bill Murray reageert: "Ik dacht dat ik grappig was"

De 71-jarige acteur zit in de problemen...

Er is vandaag de dag nog maar weinig voor nodig of je bent niet meer welkom in Hollywood. Sinds #MeToo zijn heel wat bekendheden van hun voetstuk gevallen, maar ook aangeklaagde acteurs als o.a. Johnny Depp, James Franco en Armie Hammer komen niet meer aan de bak. Bill Murray moet ook voor zijn carrière vrezen.

De acteur, o.a. bekend van de nodige Wes Anderson-films, werd namelijk recentelijk zelf aangeklaagd. Zo zou hij zich niet al te netjes gedragen hebben op de set van zijn nieuwste film Being Mortal, waardoor de productie zelfs werd stopgezet. De vraag is of de opnames überhaupt nog hervat gaan worden en of Murray nog van de partij zal zijn.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Murray zich voor het eerst uit over het meningsverschil dat hij had met een vrouw: "Ik deed iets waarvan ik dacht dat het grappig was, maar zo werd het niet opgevat. Op dit moment zijn we in gesprek om het op te lossen. We zijn allebei professionals, houden van elkaars werk en houden, denk ik, ook van elkaar. Als we echter niet meer met elkaar kunnen opschieten en elkaar niet langer vertrouwen, dan heeft het ook niet veel zin om samen verder te werken aan de film".

"Ik heb wel veel geleerd. Het zou mij heel gelukkig maken als we weer samen kunnen werken en doorgaan met de film. Ik mag dan wel een oude rot zijn, in ben ook nog aan het leren. Dat is een proces dat heel je leven duurt. Ik wil niet droevig zijn en jammeren en dat zal ik ook niet doen, maar ik hoop echt dat dit nog recht te zetten valt".

Moment
Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. Murray laat zich er dus ook niet echt in detail over uit, maar laat wel weten dat als ze niet meer op een en dezelfde lijn komen te zitten, dat het dan geen zin heeft om verder te gaan met de film.

Het is echter niet de eerste keer dat een acteur of actrice zich beklaagt over Murray. In het verleden kreeg de bekendheid het al aan de stok met de nodige andere filmtalenten, maar het is vooralsnog lastig om te oordelen zonder het hele verhaal te kennen. Ongetwijfeld zal binnenkort meer volgen.

NieuwsFilm

meest populair