'Wonder Twins'-film van HBO Max is naar verluidt geannuleerd door Warner Bros. Discovery

'Wonder Twins'-film van HBO Max is naar verluidt geannuleerd door Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery zou de film geannuleerd hebben, ondanks het recente casting nieuws.

De Wonder Twins-film die gepland was om uit te komen op HBO Max, zou naar verluidt geannuleerd zijn. DC en Warner Bros. gaven eerder dit jaar groen licht aan een live-action film die gebaseerd is op de Wonder Twins.

Deze personages werden geïntroduceerd in de Superfriends animatie televisieserie. Deze animatie televisieserie kwam ut in de jaren 1970.

Wonder Twins
De film zou geschreven en geregisseerd worden door Adam Sztkiel, die ook een van de schrijvers van de opkomende Black Adam-film is. De film stond gepland om uit te komen op de streamingdienst HBO Max.

Recent werd bekend gemaakt dat Riverdale-acteur KJ Apa en Young Sheldon-actrice Isabel May gecast waren in de hoofdrollen. Dit nieuws werd bekendgemaakt in februari 2022, maar naar verluidt lijkt de film nu toch geannuleerd te zijn.

Warner Bros. Discovery
WarnerMedia is recent gefuseerd met Discovery, wat leidde tot de creatie van Warner Bros. Discovery. Volgens That Hashtag Show heeft dit ook voor gevolgen gezorgd bij het DC Extended Universe, waaronder de gebeurtenis dat de Wonder Twins-film geannuleerd zou zijn.

De opnames van de film zouden aankomende juli beginnen, maar de crew zou afgelopen week te horen hebben gekregen dat het project geannuleerd is. Echter is er nog geen officieel nieuws uitgekomen dat bevestigd dat de Wonder Twins-films geannuleerd is, want beide Warner Bros. Discovery en de cast hebben (nog) niet gereageerd op dit bericht van That Hashtag Show.

NieuwsFilm

meest populair