Amber Heard moet uit 'Aquaman 2': Petitie bereikt binnen enkele dagen 3 miljoen handtekeningen

Amber Heard moet uit 'Aquaman 2': Petitie bereikt binnen enkele dagen 3 miljoen handtekeningen

Dat gaat gestoord snel ineens.

De petitie om Amber Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te verwijderen heeft nu de drie miljoen (!) handtekeningen bereikt. Een gigantische sprong, want vier dagen geleden stond de petitie nog op twee miljoen ondersteuningsverklaringen.

Amber Heard lijkt steeds meer een doelwit te worden, nu haar strijd tegen haar ex-man Johnny Depp zich voor het oog van het publiek ontvouwt en in toenemende mate dramatisch blijkt.

Aquaman and the Lost Kingdom-petitie
De petitie om Heard te verwijderen uit Aquaman and the Lost Kingdom komt voort uit de rechtszaak die momenteel woedt.

Fans willen dat Heard net zo'n prijs betaalt voor de strijd als Depp dat deed. Hij werd immers uit de Pirates of the Caribbean en Fantastic Beasts-franchises verwijderd nadat Heard hem er in een opiniestuk in de Washington Post van beschuldigde grenzen overschreden te hebben.

Het leidde tot tabloid-berichten die culmineerden in een poging van Depp om The Sun te verbieden hem 'vrouwenmepper' te noemen. Die zaak verloor hij in de rechtbank. Sindsdien werkt Depp aan het rechtzetten van zijn reputatie en momenteel is er een veelbesproken zaak tegen Heard bezig waarin hij een schadevergoeding van 50 miljoen dollar eist.

Heard kwam met een tegeneis van 100 miljoen dollar. In de zaak komen intussen veel details naar voren die een beeld schetsen van een abusievelijke relatie vol nare momenten.

Check de petitie hier op Change.org.


NieuwsFilm

meest populair