'Fast & Furious 10' vindt nu al nieuwe regisseur

'Fast & Furious 10' vindt nu al nieuwe regisseur

Transporter en The Incredible Hulk-regisseur voor Fast X.

Ongeveer een week na het verrassende vertrek van regisseur Justin Lin bij Fast & Furious 10 a.k.a. Fast X heeft Universal Pictures een vervanger gevonden. Veel vertraging zal er dus niet zijn.

Via Variety wordt duidelijk dat Lin wordt vervangen door een nieuwkomer in de filmreeks: Louis Leterrier. Overigens is Leterrier bekend met grote filmreeksen, aangezien hij onder meer The Incredible Hulk uit 2008 regisseerde en de kopman was van de eerste twee films in de Transporter-filmserie met Jason Statham in de hoofdrol.

Leterrier zou de eerste keuze zijn geweest voor Universal en "versloeg talloze kandidaten". Meer recent werkte Leterrier aan The Dark Crystal: Age of Resistance en Lupin voor Netflix. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuw productieschema voor de film.

Fast X weer op de rit
Fast X wordt geregisseerd op basis van een scenario geschreven door Chris Morgan. Namen als Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel en Sung Kang zullen hun rollen opnieuw spelen.

Het tiende deel in de hoofdreeks bevat ook nieuwe gezichten met Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad) en Brie Larson (Captain Marvel), waarbij Momoa de antagonist zal spelen.

NieuwsFilm

meest populair