Nina Dobrev ziet er waanzinnig goed uit in badpak op Insta-foto's

Nina Dobrev ziet er waanzinnig goed uit in badpak op Insta-foto's

De actrice uit The Vampire Diaries.

Jarenlang speelde actrice Nina Dobrev de rol van Elena Gilbert / Katherine Pierce / Amara in de succesvolle tv-serie The Vampire Diaries van HBO Max. Er verschenen acht seizoenen met 171 afleveringen. Duidelijk haar doorbraak.

Het leverde haar rollen op in films als The Roommate, The Perks of Being a Wallflower en xXx: Return of Xander Cage. Verleden jaar dook ze op in de Netflix-romkom Love Hard met ook Jimmy O. Yang en Darren Barnet en dit jaar in de bioscoopfilm Redeeming Love.

En ze zit niet stil. Op de IMDb staan namelijk meerdere projecten gepland, zoals de actiekomedie The Out-Laws met ook Pierce Brosnan, de komedie Sick Girl van Jennifer Cram, de komedie Reunion met ook Jamie Chung en Billy Magnussen en de actiethriller The Bricklayer met ook Tim Blake Nelson en Aaron Eckhart.

En dan heeft ze ook nog getekend voor de tv-serie Woman 99 gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2019. Nina kocht zelf de rechten voor de tv-verfilming.

Nu even chill op Insta
Nu zien we de actrice op Instagram. Nina is namelijk op vakantie in Griekenland, op het eilandje Santorini. "ill be zooming from here today, and forever. c u never," schrijft ze bij een reeks foto's waarop we haar ook in een badpak zien die haar erg goed staat.


De foto's van de 33-jarige Nina Dobrev in badpak zien? Check deze dan hier op haar Instagram account.


NieuwsFilm

meest populair