Billy Magnussen trots op zijn aanstaande 'Aladdin'-spin-off 'Prince Anders'

Billy Magnussen trots op zijn aanstaande 'Aladdin'-spin-off 'Prince Anders'

De acteur laat zich uit over het project!

Disney wist hoge ogen te gooien met Aladdin. Hierin speelt acteur Billy Magnussen een van de hoofdrollen, namelijk die van Prince Anders. De acteur laat zich nu weer eens uit over zijn eigen Aladdin spin-off.

De acteur moest eerst nog genoegen nemen met kleine rollen in films als Into the Woods en The Big Short, maar weet de laatste jaren belangrijkere rollen te bemachtigen in blockbusters als Game Night en No Time To Die.

Succes
Een van zijn grootste successen is zonder meer Aladdin. De live-action remake werd sterk onthaald en deed het goed aan de box-office. Kort daarna kondigde Disney niet alleen een vervolg aan, maar ook een verassende spin-off rondom Prince Anders.

Drie jaar na Aladdin laat Magnussen zich nu uit over zijn solo-film en hoe het project vordert: "Het is in ontwikkeling! We zijn op dit moment bezig met alles te herschrijven maar we boeken elke dag vooruitgang. Het is echt een heel spannend proces!"

Iets anders
Magnussen vindt het voornamelijk interessant om eens 'iemand anders' te mogen spelen en een prins neer te zetten zoals we die niet vaak zien. Zo vervolgt hij: "Ik vond het geweldig om dit personage te mogen verzinnen en om een hele wereld en verhaal te creëren rondom hem was echt fantastisch!"

"Daar hou ik wel van, om eens voor iets anders te gaan. Het gaat hier niet om de charmante prins, weet je? We gaan namelijk eigenlijk altijd voor een 'Prince Charming', maar dit is eens heel anders. Het is heel leuk om het eens wat door elkaar te halen!"

NieuwsFilm

meest populair