'John Wick 4' regisseur laat weten wat we van het nieuwe explosieve deel kunnen verwachten

'John Wick 4' regisseur laat weten wat we van het nieuwe explosieve deel kunnen verwachten

Chad Stahelksi en co. werken richting een 'conclusie'.

De John Wick-films werden ijzersterk onthaald en er wordt alweer aan het vierde deel gewerkt. Natuurlijk keert Keanu Reeves opnieuw terug als de hoofdrolspeler en nu laat regisseur Chad Stahelski weten wat we van het nieuwe deel kunnen verwachten. Opgelet: SPOILERS volgen!

In het laatste deel, genaamd Parabellum, wordt Wick op het einde neergeschoten door Ian McShane's Winston. Wick overleeft het maar net en wordt gered door Laurence Fishburne's de Bowery King. Beide mannen zijn uit op wraak en willen de High Table laten boeten voor hun fouten.

Terugkeer
Het is niet zo heel gek dat het verhaal dan ook om de drie bovenstaande personages zal draaien. De ontwikkeling van John Wick 4 is al bijna drie jaar in de maak, maar vanwege de coronapandemie heeft het project, net zoals de nodige andere blockbusters, vertraging opgelopen. Toch komt het volgens Stahelski wel allemaal goed.

Tijdens een recent interview bij de CinemaCon had de filmmaker het kort over zijn nieuwste project. Veel details wil hij nog niet prijsgeven: "Ik denk dat het vierde hoofdstuk er geweldig gaat uitzien. Het is een voortzetting van de drie vorige films en het is ook wel een bepaalde 'conclusie' en dat vind ik geweldig".

Meer
Het blijft echter niet bij alleen maar vertrouwde gezichten, aangezien er ook de nodige nieuwkomers in zullen zitten: "Er duiken heel wat nieuwe personages in de film op, die John Wick niet alleen tegenkomt in het heden maar ook nog kent uit het verleden. Er is een hechte band tussen hem en andere personages".

"Het laat echt goed uitzien hoe het leven zou zijn als je in een existentiële crisis zit met John en ik denk dat dat hetgeen is wat de film zou leuk maakt. We werken naar een einde toe, maar het is een goede afsluiting van de emotionele draad die we al drie films opbouwen!"

NieuwsFilm

meest populair