Wanneer is 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' op Disney+ te zien?

Wanneer is 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' op Disney+ te zien?

We gokken even..

Hier in Nederland kan je Doctor Strange in the Multiverse of Madness vanaf vandaag in de bioscoop zien. Het is de eerste Marvel Studios-film van dit jaar en eentje die heeft gezorgd voor enorme hoeveelheden geruchten en lekken.

Eindelijk kan het publiek Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop zien. Maar hoelang moet je wachten op de release op Disney+? We doen een gok.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-release
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we dat het personage een bedreiging loslaat die te groot voor hem is om zelf aan te kunnen. Met behulp van Wanda Maximoff, Wong en nieuwkomer America Chavez reist hij door het multiversum in een ongelofelijke reis door tijd en ruimte.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu niet op Disney+ te zien, maar komt net als elke Marvel Studios-film wel naar de streamingdienst. Het lijkt er ook op dat we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op de release.

De film krijgt in de Verenigde Staten op vrijdag 6 mei zijn bioscooprelease. De film zal op zijn minst 45 dagen in de bioscoop te zien zijn. Maar hoelang het daadwerkelijk wordt hangt bij Disney+ vooral af van de prestaties van een film aan de box office.

Zodoende zou het goed kunnen zijn dat er tussen de 70 en 90 dagen zitten tussen de release in de bioscoop en op Disney+. Dat betekent ook dat we uitgaan van een release tussen 15 juli en 4 augustus.

NieuwsFilm

meest populair