Sylvester Stallone is terug op nieuwe video 'The Expendables 4'

The Expendables 4 laat de hoofdrolspeler zien!

Jim Pedd 5 mei 2022 20:30 in Video
Sylvester Stallone plaatste een humoristische video op de set van The Expendables 4. Daarin zien we hem samen met acteur Jason Statham.

In de setvideo van The Expendables 4 horen we Stallone vertellen dat hij de set "achterlaat" voor zijn coster. Stallone lanceerde de franchise in 2010, toen hij te zien was als hoofdpersoon Barney Ross. Hij was het hoofd van een huurlingenorganisatie die met een heel stel rekruten (toevallig gespeeld door actiesterren uit de filmindustrie) wereldwijd gevaarlijke missies onderneemt.

The Expendables 4
The Expendables 4 krijgt een heel nieuwe titel, Expend4bles, en brengt een aantal oude bekenden terug, maar bevat ook nieuwe castleden, onder meer uit de Aziatische actiewereld.

In een nieuwe video die Stallone plaatste op zijn Instagram (die overigens 'oud' lijkt te zijn), heeft de acteur een humoristische boodschap voor coster Statham.

Statham doet alsof hij heel verdrietig is door het vertrek van Stallone. "Dat wordt een heel erg eenzame set, nu hij ons verlaat. We noemen dat een muiterij. Maar ook verlating."

Stallone zegt tegelijk dat hij Statham als "meer dan capabel" ziet, die de groep moet overnemen:NieuwsFilm