Dit zijn de 8 grootste nieuwe Marvel-helden in 'Doctor Strange in the Madness of Multiverse'!

Dit zijn de 8 grootste nieuwe Marvel-helden in 'Doctor Strange in the Madness of Multiverse'!

Waanzinnige gave gebeurtenissen in tweede Strange-film.

Het Marvel Cinematic Universe heeft een nieuw gaaf avontuur onthuld met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De film barst van de actie en er worden heel wat nieuwe gezichten getoond.

Uiteraard hieronder SPOILERS en het is goed om deze info voor jezelf te houden als je besluit onderstaande te lezen.


Hieronder een snelle opsomming van die vele nieuwe gezichten in Doctor Strange in the Madness of Multiverse. Dit zijn uiteraard de personages naast de verschillende versies van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Wanda Maximoff / Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en bekende personages als Wong, Dr. Christine Palmer en Karl Mordo.

1. Xochitl Gomez als America Chavez
Dit nieuwe personage is geen directe spoiler aangezien zij al is te zien in de verschillende trailers. Ze is een bondgenoot van Doctor Strange in het reizen door het Multiverse.

2. Patrick Stewart als Charles Xavier/Professor X
Naar dit personage werd in een van de trailers al gehint. Zijn stem is daarin te horen en hij is in de film inderdaad een van de leden van de Illuminati.

3. Ultron
Deze schurk uit het Avengers: Age of Ultron is ook aanwezig in de vorm van verschillende robots. Ook zij waren net als Professor X in de trailers te zien.

4. Hayley Atwell als Peggy Carter / Captain Carter
Ze is al te zien in de animatieserie What If...? en in het universum 838 leeft ze ook in live action-deel van het MCU. Ze is net als Professor X een van de leden van de Illuminati.

5. Lashana Lynch als Monica Rambeau / Captain Marvel
Het personage Monica Rambeau kennen we uiteraard uit de serie WandaVision en de 616-versie zien we naast Captain Marvel in The Marvels in 2023. In Earth 838 is ze de Captain zelf en een van de Illuminati-leden.

6. Anson Mount als Black Bolt
Dit is een grote verrassing. Black Bolt is de leider van de Inhumans waarover eigenlijk een film in het MCU zou verschijnen. Dit gebeurde niet doordat de serie Inhumas verscheen die Marvel Studios maar al te graag snel vergeet. Ook Black Bolt is in de film lid van de Illuminati.

7. John Krasinski als Dr. Reed Richards/Mr. Fantastic
De grootste verrassing is de introductie van deze Fantastic Four-held, als lid van de Illuminati. Krasinski werd al jaren aan de rol gekoppeld en dit is een duidelijke fanpleaser.

Mocht je de Doctor Strange 2 hebben gezien, dan weet je dat de meeste van deze 'variants' waarschijnlijk geen verdere toekomst hebben in het Marvel Cinematic Universe. Er is echter een grote verrassing aan het einde van de film. Dit personage zien we sowieso terug in Doctor Strange 3 of een andere film:

8. Charlize Theron als Clea
In het filmpje tijdens de aftiteling zien we deze topactrice als het personage Clea. Zij is in de strips een Sorcerer Supreme uit de Dark Dimension. Ze is in onder meer verbonden aan Dormammu en heeft ook een liefdesrelatie met Doctor Strange gehad. Samen gaan ze iets doen aan de crash tussen twee universums.

NieuwsFilm

meest populair