Aangrijpende oorlogsfilm erg veel bekeken op Netflix

Aangrijpende oorlogsfilm erg veel bekeken op Netflix

The Survivor met Ben Foster is een aanrader.

Opvallend genoeg staat op Netflix nu de sterk ontvangen oorlogsfilm The Survivor. De film verscheen namelijk eerder op HBO en staat in Nederland dus niet op HBO Max. De film komt nu binnen op de zesde plaats in de Netflix Top 10.

Het biografische drama komt van regisseur Barry Levinson en met Ben Foster als het hoofdpersonage Harry Haft. Er komen ook rollen van mooie namen als Billy Magnussen, Vicky Krieps, Peter Sarsgaard, John Leguizamo en Danny DeVito. De ontvangst was goed met 84 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

The Survivor nu op Netflix
In de film ontmoeten we Harry Haft die de gruwelen van de Duitse concentratiekampen probeert te overleven door de liefde voor een vrouw. Hij wordt onder meer door SS-officier gedwongen om tot de dood te vechten tegen medegevangenen.

Harry ontsnapt uiteindelijk en gaat naar New York. Achtervolgd door zijn herinneringen en schuldgevoel over zijn overleving, neemt hij het op tegen bokslegendes, zoals Rocky Marciano, in de hoop dat zijn naam zal worden opgemerkt en hij zijn eerste liefde weer zal vinden

Je vindt The Survivor nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair