Verrassende filmpjes na aftiteling van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Verrassende filmpjes na aftiteling van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Twee clips na dat opvallende einde.

Voor wie Doctor Strange in the Multiverse of Madness gisteren al heeft gezien weet dat de film heel wat actie bevat, en dan vooral in het chaotische Multiverse. Uiteraard biedt deze Marvel-film weer van die leuke korte filmpjes na de aftiteling.

Uiteraard hieronder SPOILERS en het is goed om deze info voor jezelf te houden als je besluit onderstaande te lezen.


Er zijn zoals gewoonlijk twee korte filmpjes te zien. De eerste sluit aan op het officiële einde van de film en de tweede is vooral grappig, zeker voor de fans van Evil Dead.

Tijdens de aftiteling: Charlize Theron
De eerste bonusscène toont ons een rustig over de straat wandelende Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) als er plots een vrouw in een typisch superheldenkostuum verschijnt.

Dit blijkt Clea te zijn, in de strips een Sorcerer Supreme uit de Dark Dimension. Zij verwijt dat Strange twee universa met elkaar heeft laten botsen - een incursion - en dat hij mee moet op een missie. "Tenzij je bang bent," reageert het personage van Charlize Theron.

"Zeker niet," antwoordt Strange terwijl ze elkaar aanstaren, het derde oog (Eye of Agamotto) van Strange verschijnt en ze springen samen het onbekende in.

Na de aftiteling: Bruce Campbell
Dit is vooral een grappige clip. We zien het personage van acteur Bruce Campbell. Eerder in de film van Sam Raimi zorgde een spreuk van Strange ervoor dat zijn straatverkoper zich zo'n drie weken lang zelf zou slaan. In de clip stopt zijn hand met slaan en zegt het personage "het is afgelopen".

Dit is uiteraard een grap om het definitieve einde van de film aan te kondigen. Het is echter ook een verwijzing naar Raimi's Evil Dead II, waarin Campbells personage Ash op een zeker ogenblik zijn hand ook niet onder controle heeft.

NieuwsFilm

meest populair