Deze topactrice maakt na 10 jarige pauze nu haar comeback

Deze topactrice maakt na 10 jarige pauze nu haar comeback

Meg Ryan was in de jaren tachtig/negentig één van de grote namen in Hollywood.

Meg Ryan was in de jaren tachtig en negentig een van de bekendste gezichten in Hollywood. De geliefde actrice scoorde de ene na de andere rol, maar de laatste jaren was ze bijzonder weinig te zien. Daar komt nu verandering in!

Ryan was o.a. te zien in sterk onthaalde romantische komedies zoals When Harry Met Sally, Sleepless In Seattle en You've Got Mail. Nu keert ze terug naar het genre dat haar wereldberoemd maakte.

Comeback
Na ruim tien jaar aan geen enkel filmproject te hebben gewerkt als actrice keert Ryan nu terug. De 60-jarige actrice gaat namelijk niet alleen de film What Happens Later regisseren, ook zal ze de hoofdrol voor haar rekening nemen. Dit maakte de actrice zelf bekend op haar Instagram-pagina.



De andere hoofdrol is weggelegd voor David Duchovny, o.a. bekend van The X-Files. De film volgt hen als ex-geliefden, die elkaar weer tegen komen wanneer ze vanwege een gigantische sneeuwstorm vast komen te zitten op een vliegveld. Dit wordt Ryans tweede klus als filmmaker. Ze maakte namelijk al eerder Ithaca.

De opnames van What Happens Later zullen binnenkort al van start gaan en opgenomen worden in Bentonville, in de Amerikaanse staat Arkansas. De film staat gepland voor een release in 2023.

NieuwsFilm

meest populair