3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.

Kimi (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Zoë Kravitz, Rita Wilson, Byron Bowers, e.a.
Angela, een vrouw met pleinvrees, werkt voor een bedrijf dat een service voor stemcommando's aanbiedt. Haar taak is het beluisteren van opnames waar de software de klant verkeert begreep. Wanneer ze een opname van een geweldsmisdrijf ontdekt, moet ze haar angsten zien te overwinnen om de zaak te onderzoeken.

Dirty Grandpa (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Zac Efron, Robert De Niro, Zoey Deutch, e.a.
Jason, een nogal saaie advocaat, gaat binnenkort trouwen met Meredith. Dit tot grote ergernis van zijn opa Dick, een voormalig legergeneraal die net weduwnaar is geworden. Om zijn kleinzoon op andere gedachten te brengen, besluit hij hem mee te vragen op een wilde trip naar Florida, waar feestjes, drank en seks op hen staan te wachten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair