Hier heeft de 'Doctor Strange'-schrijver enorm spijt van

Hier heeft de 'Doctor Strange'-schrijver enorm spijt van

Michael Waldron over Loki.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is sinds deze week in de bioscoop te zien. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op wat Marvel Studios doet in de nieuwe film, en de productie brengt een paar grote cameo's met zich mee. Dat niet alleen; het is ook de culminatie van een langer verhaal, dat begon met de serie WandaVision.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is echter ook verbonden aan de serie Loki, die geschreven is door uitvoerend producent Michael Waldron. Hij blijkt niet helemaal blij te zijn met de regels die hij bedacht over het multiversum.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
"We hebben bij Loki echt ons best gedaan om de regels van het multiversum heel hard vast te leggen," begon Waldron.

"Er waren echt wel momenten waarop ik dacht: 'oh shit, ik wou dat ik dat niet zo duidelijk had vastgelegd'. Ik weet niet waarom ik in mijn tijdreis-televisieserie zo specifiek moest zijn over de regels van het multiversum."

Maar tegelijk is hij er juist blij mee. "Ik was blij dat ik institutionele kennis van het multiversum had, en dat ik erin slaagde het creatieve team van Doctor Strange met mij mee te krijgen. Omdat net als bij Loki, het belangrijkste is dat je dit goed doet. Je moet een gedeelde taal hebben bij al deze dingen, anders wordt het enorm verwarrend."

NieuwsFilm

meest populair