Wie is dat schokkende nieuwe personage in 'Doctor Strange 2'

Wie is dat schokkende nieuwe personage in 'Doctor Strange 2'

We vertellen je alles wat je moet weten.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zit boordevol heerlijke cameo's en momenten voor de fans. We zien zelfs heel wat oude bekenden en nieuwe toevoegingen aan het MCU.

Een van de meest opwindende momenten bevindt zich tijdens de aftiteling. Dan zien we hoe Doctor Strange opgehaald wordt door een onbekend personage. Dat personage gaan we op in.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-cameo
Charlize Theron zit in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zij brengt het personage Clea tot leven. Haar zien we ineens verschijnen terwijl Stephen door een straat in New York City wandelt. Ze noemt zijn naam en hij reageert met een "kan ik je helpen?"

"Je hebt een incursie veroorzaakt en die gaan we repareren," reageert ze, terwijl ze een gat door de realiteit opent naar een kleurrijke andere dimensie. Strange stapt met haar mee door het portaal en daarmee eindigt de tease voor het vervolg.

Clea is een machtige tovenares uit de Dark Dimension, waar Strange het in de eerste film nog opnam tegen Dormammu. Zij is het nichtje van Dormammu. Ze heeft bovenmenselijke kracht, kan transmuteren, magische energie werpen, teleporteren, telekinese, levitatie, gedachten veroorzaken en controleren, spreuken en illusies uitspreken. En extradimensionale entiteiten oproepen.

Ze is een halve Faltine, en kan daarom net als haar moeder Umar haar eigen energie opwekken om haar magie te scheppen. De twee zullen samenwerken in een vervolg. In de comics wordt ze de leerlinge van Strange en wordt ze uiteindelijk zijn geliefde. Later zien we zelfs hoe zij het van hem overneemt als Sorcerer Supreme.

NieuwsFilm

meest populair