Waarom Elizabeth Olsen maar weinig met Marvel lijkt te hebben

Waarom Elizabeth Olsen maar weinig met Marvel lijkt te hebben

Anders dan een dikke boterham.

Niet alle acteurs die in het Marvel Cinematic Universe hebben gespeeld zijn heel positief over het werken met Marvel Studios. Actrice Elizabeth Olsen lijkt zich prima te kunnen vermaken met de franchise, maar ze lijkt toch weinig met het eindresultaat te kunnen.

Tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon liet de ster uit Doctor Strange in the Multiverse of Madness weten dat ze de films niet meer kijkt tijdens de officiële première. Ze lijkt niet te snappen waarom de films zo'n succes zijn.

Avengers: Endgame een flop?
"Het was geweldig om een ​​première mee te maken met al die fans," vertelde Olsen aan Fallon. "Ik kijk niet naar de films... Ik heb deze nog niet gezien. Ik kijk zeker naar mezelf in films, maar ik heb gewoon besloten dat ik de Marvel-films niet meer tijdens de première bekijk.

Toen ik ze wel bekeek en ik om me heen keek, dacht ik: 'Nou, het is onze eerste flop.' Elke keer weer. Toen ik Avengers: Endgame zag, keek ik om me heen en zei: 'Het is onze eerste flop.' Daarna besloot ik dat ik mezelf deze ervaring niet nog een keer wil aandoen."

Check The Tonight Show Starring Jimmy Fallon hieronder met rond de 5:00 de uitspraak van Olsen.



NieuwsFilm

meest populair