Petitie om Johnny Depp terug te brengen als Jack Sparrow scoort enorm

Petitie om Johnny Depp terug te brengen als Jack Sparrow scoort enorm

Zou Pirates of the Caribbean terugkeren met Depp?

De situatie tussen Amber Heard en Johnny Depp duurt al jaren voort, vanaf het moment dat het koppel in 2016 uit elkaar ging.

Sindsdien woedt een juridische strijd die grote gevolgen heeft gehad voor de twee. Zo is Heard het doel van een petitie met 3,6 miljoen handtekeningen om haar uit Aquaman and the Lost Kingdom te halen. En fans willen graag dat Depp terug is als Jack Sparrow in een Pirates of the Caribbean 6.

Goed scorende petitie
Depp heeft een lange carrière achter de rug. Maar zijn naam staat natuurlijk nog altijd synoniem met de rol van Jack Sparrow. Er zijn meerdere films in het Pirates-universum in de maak, maar Depp is daar niet aan verbonden.

Een petitie om de acteur toch terug te brengen scoort inmiddels enorm. Waar de petitie een paar dagen geleden op 400.000 handtekeningen stond, zijn er inmiddels meer dan 750.000 gezet.

Depp noemde eerder in de rechtszaal de franchise al. Hij vertelde toen dat hij zocht naar een manier om de franchise tot een mooi einde te brengen, maar dat hij ontslagen werd door Disney door de beschuldigingen vanuit het adres van Heard.

Mede daarom eist Depp een schadevergoeding van 50 miljoen dollar. Heard heeft een tegenclaim van 100 miljoen dollar ingediend.

NieuwsFilm

meest populair