Deze Marvel-personages halen het einde van 'Doctor Strange 2' niet

Deze Marvel-personages halen het einde van 'Doctor Strange 2' niet

Veel dood en verderf in nieuwe Marvel-film.

De Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is de eerste "horrorfilm" in het Marvel Cinematic Universe en zoals de trailers al voorspelden speelt de dood ook een rol in de film, onder meer in de vorm van zombies. Hieronder een overzicht van de personages die de film niet overleven.

LET OP: SPOILERS


Er verschijnen heel wat bestaande en nieuwe personages in deze 28e film in de filmreeks. De film trapt gelijk af met de dood van het titelpersonage, al wordt deze variant ook wel de 'Defender Strange' genoemd. Daarna gaan er heel wat meer personages dood.

Meerdere variants van Doctor Strange
Naast dat 'Defender Strange' sterft en ook de latere zombieversie van deze Strange definitief zijn einde ziet, haalt 'Evil Strange' die aan het einde van de film debuteert het definitieve einde van de film niet. Ook wordt duidelijk dat de Doctor Strange-variant uit de wereld 838 is gedood. Het personage van Benedict Cumberbatch heeft het dus zwaar in het maffe multiversum.

Alle leden van de Illuminati
In de trailer werd al gehint naar het debuut van de Illuminati. Ergens toch wel jammer is dat hun aanwezigheid van korte duur is. Professor X (Patrick Stewart), Captain Carter (Hayley Atwell), Captain Marvel (Lashana Lynch), Black Bolt (Anson Mount), Mr. Fantastic (John Krasinski) en Ultron blijken niet opgewassen tegen de Scarlet Witch.

Scarlet Witch
De grote schurk in de film was dan toch Wanda Maximoff of beter gezegd Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Haar wens om bij haar kinderen te zijn en haar verbondenheid aan de Darkhold worden haar teveel en ze besluit er uiteindelijk zelf een einde aan te maken.

Overige gedode bijfiguren
Daarnaast zien we een groot deel van de Kamar-Taj en zijn Masters of the Mystic Arts ten onder gaan en ook het wezen Gargantos wordt gedood. De The Knights of Wundagore laten eveneens het leven in het eindgevecht.

NieuwsFilm

meest populair