Trailer voor 'Vendetta': een van de laatste films met Bruce Willis

Er verschijnen nog een paar films met de actieheld.

Eerder dit jaar kondigde Bruce Willis zijn afscheid aan als acteur. De acteur heeft de diagnose gekregen dat hij aan een vorm van Afasie lijdt. Komende één tot twee jaar verschijnen de film die hij de afgelopen periode heeft opgenomen.

Vertical Entertainment heeft nu een officiële trailer onthuld voor een indie-actiethriller Vendetta van filmmaker Jared Cohn (Deadlock), die de afgelopen jaren veel van dit soort films heeft gemaakt.

Trailer voor Vendetta
Andere rollen zijn voor Clive Standen, Theo Rossi, Mike Tyson en Thomas Jane. Het lijkt op elke andere actiefilm die Willis de afgelopen jaren heeft gemaakt, maar heel vreemd is dat niet. Willis nam de afgelopen jaren tientallen te vergeten actiefilms op.


De synopsis: Wanneer zijn dochter op brute wijze wordt vermoord en juridische gerechtigheid onwaarschijnlijk lijkt, neemt William Duncan het recht in eigen handen en begint hij aan een zoektocht naar vergelding.

Nadat hij de straatboef heeft vermoord die direct verantwoordelijk was voor haar dood, bevindt hij zich midden in een oorlog met de broer van de misdadiger en zijn gang - even vastberaden om op hun beurt wraak te nemen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair