Stoere Ryan Gosling en Chris Evans op poster van peperdure Netflix-film 'The Gray Man'

Stoere Ryan Gosling en Chris Evans op poster van peperdure Netflix-film 'The Gray Man'

De twee topacteurs gaan het tegen elkaar opnemen!

Netflix geeft bakken vol geld uit voor The Gray Man. Niet alleen wordt de film gemaakt door de Russo broertjes, Anthony en Joe, ook wist de streaminggigant twee topacteurs voor de hoofdrollen te strikken, namelijk Ryan Gosling en Chris Evans. Nu is er een eerste foto van de twee bekenheden verschenen!

De film volgt CIA-agent Court Gentry (Gosling) die een groot geheim ontdekt dat gevoelig ligt voor het bureau. Hij moet dan ook op de vlucht slaan, terwijl hij achterna wordt gezeten door de nodige internationale huurmoordenaars, waaronder een psychopathische ex-collega, Lloyd Hansen (Evans).

Vertrouwen
Netflix heeft wel vertrouwen in het project. Buiten het feit dat ze twee van de grootste acteurs vandaag de dag wisten te strikken, hebben ook andere bekende namen voor het project getekend zoals o.a. Ana de Armas, Regé-Jean Page, Jessica Henwick, Wagner Moura én Billy Bob Thornton.

De film (gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Greaney) kost dan maar liefst ook zo'n 200 miljoen dollar om te maken, maar de streaminggigant denkt dit wel terug te gaan verdienen. Nu is er een foto van Gosling en Evans verschenen, die op de voorkant van de laatste Empire-editie staan. Bekijk de afbeelding hieronder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair