Het antwoord: Zit Tom Cruise in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Wij geven antwoord op een vraag rond Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Jim Pedd 8 mei 2022 20:30 in Featured
Zit Tom Cruise nou wel of niet in Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Op die vraag geven we antwoord in dit artikel.

Lees dus alleen verder als je de film al gezien hebt, want dit artikel bevat SPOILERS!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een opmerkelijke Marvel-film die boordevol heerlijke cameo's zit. Eentje waar heel wat fans enorm op zullen hebben zitten hopen, is een rol voor Tom Cruise. Daar doken namelijk ineens geruchten over op.

Geen Tom Cruise
Helaas hebben we 'slecht' nieuws, mocht je die geruchten hebben willen geloven. Tom Cruise zit namelijk niet in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Het gerucht was lange tijd dat Cruise te zien zou zijn als een Superior Iron Man. Dat kwam voort uit een trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin we een figuur met soortgelijke kleuren zagen als Superior Iron Man in de comics. Maar dat blijkt geen Superior Iron Man te zijn.

In plaats daarvan gaat het om een alternatieve versie van Captain Marvel. Eentje die de kleuren aanneemt in de trailer in een gruwelijk gevecht met grote en pijnlijke gevolgen voor een aantal van de grootste fanfavoriete Marvel-personages die er maar zijn.

Marvel Studios-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm