Expliciete Insta-foto's Britney Spears vallen niet in de smaak: "Schaam je"

Expliciete Insta-foto's Britney Spears vallen niet in de smaak: "Schaam je"

De zangeres heeft weer eens wat expliciete beelden op Instagram geplaatst.

Britney Spears blijft haar fans verbazen met de opvallende content die zij post op Instagram. Deze week kon de popprinses zelfs rekenen op wat kritiek na het plaatsen van een kiekje waarop ze zonder kleren poseert met haar hond.

In haar nieuwe fotoreeks draagt Spears geen kleding. Ze houdt haar nieuwe puppy Sawyer voor zich om haar buik te bedekken. Met een diamant-emoji zorgt ze ervoor dat haar achterkant niet zichtbaar is.

Hoewel fans van Spears dergelijke expliciete kiekjes op het platform inmiddels wel gewend zijn, lijken sommige steeds meer kritiek te hebben hierop.

Negatieve reacties
Een aantal fans vindt de foto's namelijk beschamend. "Britney, je bent veertig. Gedraag je daar eens naar", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Een ander sneert: "Denk ook eens aan je kinderen wanneer je zulke foto's deelt. Die schamen zich kapot".

"Die hond snapt hier duidelijk niets van en dat geldt ook voor mij", luidt een andere negatieve reactie. "Iemand zou je telefoon van je moeten afpakken".

Complimenten
Niet alle reacties waren negatief. Sommige fans prijzen de zangeres juist de hemel in voor het delen van deze gewaagde fotoreportage. "Je ziet er geweldig uit", schrijft een enthousiaste fan.

Vorige maand maakte Spears bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Ze is dan ook op en top gelukkig en schaamt zich er niet voor om haar geluk aan de wereld te laten zien.

NieuwsFilm

meest populair