Krachtige nieuwkomer in 'Doctor Strange 2' over 'Young Avengers'

Krachtige nieuwkomer in 'Doctor Strange 2' over 'Young Avengers'

Xochitl Gomez ziet het in ieder geval wel zitten.

Actrice Xochitl Gomez speelt in Doctor Strange in the Multiverse of Madness een belangrijke rol naast het titelpersonage van Benedict Cumberbatch. Hoe kijkt ze naar haar toekomst als de krachtige America Chavez in het Marvel Cinematic Universe?

In gesprek met Digital Spy zei de nieuwkomer over haar toekomst: "Ik zou haar natuurlijk graag blijven spelen. Ik ben erg opgewonden om te zien wat het MCU in petto heeft voor haar en haar ontwikkeling als personage. Ik wou dat ik meer wist. Ik vroeg om hints als, 'Jongens, gaan ze deze kant op of deze kant op? Laat gewoon weten welke kant op'. En toen zeiden ze, 'Nee.'"

Wordt ze een Young Avengers?
Tijdens een ander interview met Entertainment Tonight werd Gomez gevraagd of ze mogelijk lid wordt van de Young Avengers. America werd in de comics een belangrijk onderdeel van dat team. De actrice is er in ieder geval erg enthousiast over.

"Wat ze ook van plan zijn, ik ben bereid het te doen," reageerde Gomez enthousiast. "Ik heb vrienden gemaakt met veel mensen. Ik bedoel, veelal via Instagram en zo. Maar ik bedoel, waarom niet?"

Doordat de afgelopen periode heel wat jonge nieuwe gezichten worden geïntroduceerd, ligt de komst van een Young Avengers-film of anders een serie op Disney+ in de lijn der verwachting.

NieuwsFilm

meest populair