Margot Robbie's Barbie vanwege deze verandering anders dan de originele pop

Margot Robbie's Barbie vanwege deze verandering anders dan de originele pop

Het moet vandaag de dag wel allemaal milieuvriendelijk zijn!

Het is niet zo heel gek dat de bloedmooie actrice Margot Robbie in de huid kruipt van de iconische Barbie. De actrice wist al eerder hoge ogen te gooien in films als o.a. The Wolf of Wall Street en Once Upon a Time in Hollywood, dus studio Warner Bros. zal in de nopjes zijn met Robbie. Toch zal zij een net iets andere Barbie gaan neerzetten dan wij haar kennen.

Eerder dit jaar verscheen een eerste foto van Robbie als Barbie en ze lijkt enorm veel op de wereldberoemde pop, maar een dingetje lijkt toch te veranderen, namelijk haar auto.

Speelgoed
De eerste Barbie-poppen verschenen in 1959. Dit was een geweldige zet van het speelgoedbedrijf Mattel, want de poppen gingen als warme broodjes over de toonbank. Barbie kreeg dan ook steeds meer accessoires, kleding, het Barbie Dream House en haar kenmerkende roze cabriolet. Deze is nu dus iets anders.

Op de zijkant van de auto kunnen we nog steeds het zilveren naamplaatje van autofabrikant Chevrolet zien staan, maar de letters 'ev' zijn blauw, waardoor fans ervan uitgaan dat Barbie nu een elektrisch voertuig rijdt. Dit zou dus betekenen dat Robbie's Barbie milieubewust is.

Film
In de film zien we het verhaal over een pop die in 'Barbieland' woont en van school wordt gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit op avontuur te gaan in de echte wereld, waarin ze o.a. Ken (Ryan Gosling) tegen het lijf loopt. De film van regisseuse Greta Gerwig, o.a. bekend van Little Women, zal in de zomer van 2023 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair