Deze succesvolle film krijgt een spin-off!

Deze succesvolle film krijgt een spin-off!

Crazy Rich Asians leidt tot een vervolg.

Er is een spin-off van de hitfilm Crazy Rich Asians in de maak, met hoofdrollen voor Gemma Chan en Harry Shum Jr..

Deadline meldt dat Jason Kim, een schrijver en producent die werkte aan series als Barry and Love, het script schrijft. De film focust zich op Astrid Leong-Teo (Chan), die het uit heeft gemaakt met haar man uit de eerste film. Ze herenigt met haar eerste liefde, Charlie Wu (Shum).

Crazy Rich Asians-film
De nieuwe Crazy Rich Asians zou bedacht zijn door Kim zelf. Hij zou "met een fantastische pitch voor het verhaal van de twee romantici gekomen zijn en Warner Bros. zou meteen erop gesprongen zijn."

Het project rond Crazy Rich Asians verkeert nog in een vroeg stadium van ontwikkeling.

Crazy Rich Asians was gebaseerd op het gelijknamige boek van Kevin Kwan. De film draait om Rachel Chu. Zij is een economieprofessor uit New York, die met haar vriendje Nick Young naar Singapore reist voor het huwelijk van een van zijn vrienden.

Daar komt Rachel erachter dat Nick de erfgenaam van een enorm fortuin is en zijn traditionele familie (en dan met name zijn moeder Eleanor) helemaal niet enthousiast wordt van haar aanwezigheid. Het was de eerste Hollywood studiofilm met een volledig Aziatische cast sinds 1993.

Er zijn twee vervolgen in de maak, China Rich Girlfriend en Rich People Problems, op basis van de boeken van Kwan.

NieuwsFilm

meest populair