3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
Countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. Campano groeit al snel uit tot een sensatie. Ondertussen raakt Maine zelf steeds verder aan de grond door zijn drankverslaving.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
De vader van Tim Goodman is al jaren vermist. Hij besluit op avontuur te gaan om onderzoek te doen naar zijn verdwijning. Daarbij wordt hij vergezeld door een pratende Pikachu met uitmuntende speurvaardigheden. Uiteindelijk stuiten de twee op een groot complot dat dreigt Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu komen in actie om de wereld te redden.

The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a.
Bruce Wayne verloor als kind beide ouders. Nu zet hij zich in om zijn stad Gotham als burgerwacht Batman te beschermen tegen het kwaad. Vanuit de schaduw houdt hij de boel in de gaten en doet hij onderzoek naar een web van corruptie. Ook wordt Batman geconfronteerd met The Riddler, een seriemoordenaar die achter de politieke elite van de stad zit en met zijn acties heel Gotham in gevaar brengt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair