Deze gave avonturenfilm is sterk bekeken op Netflix

Deze gave avonturenfilm is sterk bekeken op Netflix

The Lost City of Z nu in Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is weer een nieuwe film rijker. Dit keer is het geen Netflix Original, maar een recentere bioscoopfilm. Het betreft de avonturenfilm The Lost City of Z van regisseur James Gray, bekend van films als het later verschenen Ad Astra uit 2019 en The Immigrant uit 2013.

De ontvangst van The Lost City of Z was onder de critici sterk, met een fresh percentage op de Tomatometer: 86 procent. Het publiek op Rotten Tomatoes gaf de film slechts 57 procent.

In de avonturenfilm uit 2016 zijn er rollen voor heel wat grote namen, zoals Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller en Tom Holland.

The Lost City of Z op nummer 5 in Netflix Top 10
De film start aan het begin van de 20e eeuw als de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving ontdekt.

Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.



NieuwsFilm

meest populair