Dit zijn de 5 meest prangende vragen na 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Dit zijn de 5 meest prangende vragen na 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Er gebeurt veel in de Marvel-film en dat leidt weer tot heel veel vragen.

Hieronder werpen we een nieuwe blik op Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de Marvel-film die afgelopen weekend de wereldwijde bioscopen vol kreeg. De film laat ons achter met heel wat vragen. Hieronder de vijf meest prangende.

Let op: SPOILERS!!

Bekijk de afbeelding1. Wat belooft Marvel ons met de Illuminati?

Met de introductie van onder meer Mr. Fantastic (John Krasinski), Professor X (Patrick Stewart) en Black Bolt (Anson Mount) vragen de frans zich ongetwijfeld af of Krasinski ook te zien zal zijn in de aangekondigde Fantastic Four-film. En was dit ook een hint naar een Inhumas-film en de terugkeer van meer X-Men personages?

Bekijk de afbeelding2. Wanneer keren Doctor Strange en Clea terug?

In het filmpje tijdens de aftiteling krijgen we Charlize Theron te zien als het personage Clea. Het is de grootste hint naar de toekomst van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) in het Marvel Cinematic Universe. Maar wanneer zal dat zijn en is dat in een derde Doctor Strange-film?

Bekijk de afbeelding3. Krijgen we Vision ooit nog te zien?

Het lot van Wanda Maximoff / Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) is duidelijk, of toch niet? Ze zou uiteraard zomaar terug kunnen keren. Ze is immers een van de krachtigste personages in het MCU. De vraag is echter of we dan ook (white) Vision krijgen te zien. Het verhaal rond dit personage leek na de serie WandaVision nog niet afgerond.

Bekijk de afbeelding4. Is het nu over en uit voor Mordo?

In de eerste Doctor Strange-film uit 2016 groeide Mordo uit tot een potentiële tegenstander van Doctor Strange. De grote vraag is nu of hier nu al invulling aan is gegeven, of krijgen we het personage van Chiwetel Ejiofor nog een keer te zien in een andere film, of anders serie?

Bekijk de afbeelding5. Zien we Speed en Wiccan straks nog wel als Young Avengers?

De zonen van Wanda Maximoff zagen we al in WandaVision en in de comics worden ze op den duur lid van de Young Avengers. Vooralsnog lijkt het er niet op, maar het zou uiteraard wel gaaf zijn als het duo Speed en Wiccan een toekomst heeft in het grotere MCU.

NieuwsFilm

meest populair