Scarlet Witch-actrice Elizabeth Olsen irriteert zich mateloos aan Marvel-kritiek

Scarlet Witch-actrice Elizabeth Olsen irriteert zich mateloos aan Marvel-kritiek

Het is niet terecht.

Elizabeth Olsen is al enkele jaren een grote naam in het MCU. De actrice is namelijk al enige tijd te zien als Wanda Maximoff/Scarlet Witch. Zo kreeg ze recentelijk haar eigen serie genaamd WandaVision en op dit moment is ze in de tweede Doctor Strange-film te zien. De actrice wil dan ook geen slechte woorden over Marvel horen.

In recente jaren hebben meerdere legendarische filmregisseurs, zoals o.a. Martin Scorsese en Francis Ford Coppola hard uitgehaald naar superheldenfilms. Hierdoor begon er een heus filmdebat. Sommige bekendheden zijn het met de filmmakers eens, terwijl andere beroemdheden dit juist totaal niet vinden kloppen. Olsen behoort tot die laatste groep.

Irritatie
Zo zegt de actrice tijdens een recent interview: "Ik zeg niet dat we indie-films maken, maar de kritiek die onze crew af en toe krijgt te horen vind ik ook niet terecht en dat irriteert me wel. Ik heb bij Marvel met de allerbeste decorontwerpers, kostuumontwerpers en cameramensen gewerkt en ik kan zo nog wel even doorgaan".

"De kritiek lijkt hun werk te verminderen, terwijl ze gigantisch veel tijd, energie en passie in elk project steken, dus dat vind ik onterecht. Als acteur snap ik dat er meer is dan alleen maar superheldenfilms, maar ik denk dat de Marvel-kritiek ervoor zorgt dat honderden zeer getalenteerde mensen niet genoeg eer voor hun werk krijgen. Dat staat mij gewoon niet aan".

Iets anders
De actrice doet nu zelf wel even iets anders, aangezien ze op dit moment werkt aan de serie Love and Death, waarin ze een van de hoofdrollen vertolkt.

NieuwsFilm

meest populair