Gerucht: Marvel wil Bryce Dallas Howard (Jurassic World) voor regie 'Fantastic Four'

Gerucht: Marvel wil Bryce Dallas Howard (Jurassic World) voor regie 'Fantastic Four'

Ook zou de studio de actrice, die tegenwoordig furore maakt met haar regiewerk, willen voor een belangrijke rol.

Heeft Marvel niemand minder dan Bryce Dallas Howard op het oog voor de regie van Fantastic Four nu Jon Watts de productie onlangs heeft verlaten? Wel als we dit nieuwe gerucht moeten geloven.

Op internetforum 4Chan is een interessant gerucht verschenen over Fantastic Four, de film over Marvels eerste superheldenfamilie waar de studio hard aan werkt.

De studio zou Bryce Dallas Howard, die je onder meer zou kunnen kennen als actrice uit de Jurassic World-films, willen inhuren als regisseur en mogelijk ook willen casten als Sue Storm, ofwel de Invisible Woman.

Ervaring
Vanzelfsprekend moeten we dit gerucht met een flinke korrel zout nemen. 4Chan is immers een open forum waar een hoop onzin op wordt verkocht.

Toch vonden we het interessant om dit gerucht even te delen, omdat het is opgepikt door Marvel-fans en volop wordt besproken op social media. De reacties zijn erg positief.

Howard heeft nog niet veel regieklussen gedaan, maar heeft wel een aantal goed ontvangen afleveringen van de Star Wars-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett op haar naam staan.

NieuwsFilm

meest populair