Keanu Reeves bijna herenigd met Sandra Bullock in avonturenfilm 'The Lost City'

Keanu Reeves bijna herenigd met Sandra Bullock in avonturenfilm 'The Lost City'

Dan maar Speed 3?

Regisseurs Aaron en Adam Nee hebben onthuld dat Keanu Reeves werd benaderd om in plaats van Brad Pitt de verrassende rol van Jack Trainer te spelen in The Lost City, de avonturenfilm die nu in de bioscopen draait.

Sandra Bullock en Channing Tatum voeren de cast aan van The Lost City als personages Loretta en Alan. Andere acteurs die we in de film zien zijn Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscar Nunez en de eerder genoemde Pitt.

De film verscheen onlangs in de bioscopen en kon rekenen op positieve reacties van zowel critici als publiek wegens de acteerprestaties, solide humor en de nostalgische wijze waarop de avonturenfilm wordt teruggebracht. De film bracht tot nu toe 163 miljoen dollar op tegenover een budget van 74 miljoen dollar.

Tijdens een gesprek met Screen Rant over de film, kwam ook de hilarische rol van Brad Pitt ter sprake. De regisseurs lieten toen onverwacht vallen dat ze ook een tijdje Keanu Reeves in gedachten hadden voor de rol. Aldus Adam Nee:

"Ik geloof dat we oorspronkelijk aan Keanu Reeves dachten, maar hij had het te druk met John Wick. En wij hadden zoiets van: Brad Pitt was altijd onze eerste keuze. Maar we dachten niet dat hij haalbaar was. En toen deden Sandra en hij samen Bullet train. Keanu was echter ook top geweest voor de rol."

NieuwsFilm

meest populair