Nieuwste film van Will Smith is flink uitgesteld

Nieuwste film van Will Smith is flink uitgesteld

De acteur is nog niet in de armen gesloten.

De ophef rond Will Smith leek alweer een beetje naar de achtergrond te zijn verdwenen, maar het blijkt dat de klap die hij aan Chris Rock uitdeelde tijdens de Oscaruitreiking eind maart de acteur blijft achtervolgen.

Eerder werd al bekend dat heel wat projecten met Smith in de ijskast zijn gezet. Netflix gaat niet door met Bright 2, Sony Pictures wacht nog even met Bad Boys 4 en geen maatschappij lijkt nog geld over te hebben voor een biopic over de geplaagde acteur/rapper.

Nu ook Emancipation uitgesteld
Smith had nog een film in de planning staan die hij al had opgenomen en dat is Emancipation, een actiethriller van regisseur Antoine Fuqua. De film moest dit jaar op Apple TV+ verschijnen.

De streamingdienst heeft de film nu vertraagd naar 2023. Dit meldt Variety. Apple TV+ hoopt er ongetwijfeld op dat de publieke opinie over Smith bijtrekt. Maar of dit zal gebeuren.

In Emancipation zien we hoe een weggelopen slaaf de moerassen van Louisiana doorkruist tijdens een kronkelige reis om te ontsnappen aan plantage-eigenaren die hem bijna vermoordden. Andere rollen zijn voor Ben Foster, Steven Ogg en Mustafa Shakir.

NieuwsFilm

meest populair