Hierom wordt de Marvel-film 'El Muerto' episch en groots

Hierom wordt de Marvel-film 'El Muerto' episch en groots

Sony Pictures geeft Bad Bunny een Latino superheld.

Tijdens CinemaCon van een paar weken geleden kondigde Sony Pictures de Marvel-films Venom 3 en El Muerto aan. De eerste is logisch na het succes van Venom: Let There Be Carnage. De tweede film was een veel grotere verrassing.

Bij de bekendmaking leek het erop dat Sony de populaire rapper Bad Bunny een personage uit het Spider-Man-universum heeft laten kiezen om te gaan spelen. Hij besloot om de onbekende El Muerto tot leven te brengen. Gezien zijn liefde voor pro-worstelen, is dat niet al te verrassend. Hij naam als een deel aan WWE's WrestleMania.

Tijdens een interview met Apple Music liet Bad Bunny weten wat hij verwacht van de film die begin 2024 moet verschijnen.

"Het is gek. Soms kan ik het nog niet geloven, maar het is het resultaat van mijn harde werken," zei Bad Bunny over zijn toetreding tot het Marvel Universum. "Ik ben zo trots en blij met dit personage, en de kans om de eerste Latino superheld te zijn."

"Het gaat mij er niet om dat ik de eerste Latino ben die een rol speelt, maar het gaat mij er om dat een Latino als eerste hoofdpersoon is. Dat is het belangrijkste. Dus het is iets groots, en het zal episch zijn. Ik weet dat de mensen trots op mijn werk zullen zijn," voegde Bad Bunny toe.

El Muerto zal vanaf 15 januari 2024 in de bioscoop te zien moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair